Mere info

Baggrund

…og meget mere

Find svar fra virksomheden på jeres spørgsmål, se hvor Handywoman har optrådt i medierne mm.

Hvad er et API?

Handywomanshop fungerer gennem et såkaldt API. Et API er en forbindelse mellem to forskellige it-systemer, der gør, at der kan udveksles informationer. I det her tilfælde er det en forbindelse mellem to webshops Man kan sige, at handywomanshop.dk er en kopi af Millarcos (hendes leverandør) webshop i forhold til produkterne. Hver gang Millarco opdaterer deres webshop med et nyt produkt, så ryger det automatisk over i handywomanshop.dk også. Og det er inklusiv billede, tekst, pris, lagerantal og det hele. Omvendt fortæller handywomanshop.dk Millarcos webshop, når der er foretaget et køb, så lagerantal kan reguleres og pakken kan blive sendt. Samlet betyder det, at Handywomanshop kan have en fuld opdateret webshop uden at have folk ansat til at administrere den. Der er mulighed for at skrive egne produkttekster, sætte nye billeder, video mm ind, og på den måde differentiere indholdet fra det oprindelige fra Millarco.

Konkurrenter på markedet

Handywomanshop.dk er ikke eneforhandler af Millarcos produkter. Du finder en liste over andre forhandlere her:

https://millarco.dk/forhandlere

Handywoman.dk

Handywomanshop.dk udspringer af virksomheden Handywoman ApS, som har hjemmesiden handywoman.dk. Her er masser af info, en blog, oversigt over optræden i medierne mm.

Det er ikke meningen, at jeres løsningsforslag skal omkredse fysiske begivenheder som kurser, events og håndværkerløsninger!

Se hjemmesiden her: Handywoman.dk

Einhell? Produkterne med god avance

Einhell er et brand på linje med Bosch, Dewalt osv. Jeanne nævner, at det er en af de produktgrupper hun har god avance på, og som derfor er sjov at sælge.

Få et overblik over de forskellige Einhell-produkter, som føres i Handywomanshop.dk her:

Einhell Expert Plus

Einhell Classic

Spørgsmål til Handywomanshop.dk

 

Det er ikke tilladt for dig at kontakte Handywomanshop, imens I arbejder på projektet. Men har du spørgsmål til Handywomanshop, som du ikke kan finde svar på her på sitet, så er der alligevel mulighed for at få svar.

Få din underviser til at sende spørgsmålet til denne mail. Herfra bliver det sendt videre til Handywomanshop, som (måske) vil svare, og det vil efterfølgende blive offentliggjort her.

Forbehold:

Det er ikke sikkert, at der vil blive svaret på dit spørgsmål. Muligvis er det et svar, der er hemmeligt, eller også findes der ganske enkelt ikke et svar. Spørgsmålet vil dog under alle omstændigheder blive offentliggjort, men svaret vil stå som ‘Intet svar’.

Svartiden vil typisk være 24 timer, så overvej om det er ventetiden værd i forhold til at lave et skøn, et gæt eller antage noget.

Kan vi få adgang til et detaljeret regnskab?

Nej – der er de oplysninger I finder her og andre steder, der er offentlig tilgængelige.

Hvordan ser din bil ud?

Bilen er en reklamesøjle for både event- og håndværkerdelen Handywoman og for webshoppen Handywomanshop.

Kan vi få modellen med fragt én gang til?

Kunden betaler altid fragt – medmindre kunden vælger afhentning.

0-5 kg koster kr. 49,-

5-10 kg koster kr. 62,-

+10 kg koster kr. 99,-

Hvilket system er jeres webshop?

Hjemmesiden er en bygget i WordPress og shopdelen styres gennem WooCommerce.

Hvornår startede du op?

Handywoman startede tilbage i 2015 med håndværkerydelser.

I 2016 startede eventdelen.

Webshoppen Handywomanshop.dk gik live i november 2020.