2021 – Mere info

Baggrund

…og meget mere

Find svar fra virksomheden på jeres spørgsmål, se hvor Handywoman har optrådt i medierne mm.

Hvad er et API?

Handywomanshop fungerer gennem et såkaldt API. Et API er en forbindelse mellem to forskellige it-systemer, der gør, at der kan udveksles informationer. I det her tilfælde er det en forbindelse mellem to webshops Man kan sige, at handywomanshop.dk er en kopi af Millarcos (hendes leverandør) webshop i forhold til produkterne. Hver gang Millarco opdaterer deres webshop med et nyt produkt, så ryger det automatisk over i handywomanshop.dk også. Og det er inklusiv billede, tekst, pris, lagerantal og det hele. Omvendt fortæller handywomanshop.dk Millarcos webshop, når der er foretaget et køb, så lagerantal kan reguleres og pakken kan blive sendt. Samlet betyder det, at Handywomanshop kan have en fuld opdateret webshop uden at have folk ansat til at administrere den. Der er mulighed for at skrive egne produkttekster, sætte nye billeder, video mm ind, og på den måde differentiere indholdet fra det oprindelige fra Millarco.

Konkurrenter på markedet

Handywomanshop.dk er ikke eneforhandler af Millarcos produkter. Du finder en liste over andre forhandlere her:

https://millarco.dk/forhandlere

Handywoman.dk

Handywomanshop.dk udspringer af virksomheden Handywoman ApS, som har hjemmesiden handywoman.dk. Her er masser af info, en blog, oversigt over optræden i medierne mm.

Det er ikke meningen, at jeres løsningsforslag skal omkredse fysiske begivenheder som kurser, events og håndværkerløsninger!

Se hjemmesiden her: Handywoman.dk

Einhell? Produkterne med god avance

Einhell er et brand på linje med Bosch, Dewalt osv. Jeanne nævner, at det er en af de produktgrupper hun har god avance på, og som derfor er sjov at sælge.

Få et overblik over de forskellige Einhell-produkter, som føres i Handywomanshop.dk her:

Einhell Expert Plus

Einhell Classic

Spørgsmål til Handywomanshop.dk

 

Det er ikke tilladt for dig at kontakte Handywomanshop, imens I arbejder på projektet. Men har du spørgsmål til Handywomanshop, som du ikke kan finde svar på her på sitet, så er der alligevel mulighed for at få svar.

Få din underviser til at sende spørgsmålet til denne mail. Herfra bliver det sendt videre til Handywomanshop, som (måske) vil svare, og det vil efterfølgende blive offentliggjort her.

Forbehold:

Det er ikke sikkert, at der vil blive svaret på dit spørgsmål. Muligvis er det et svar, der er hemmeligt, eller også findes der ganske enkelt ikke et svar. Spørgsmålet vil dog under alle omstændigheder blive offentliggjort, men svaret vil stå som ‘Intet svar’.

Svartiden vil typisk være 24 timer, så overvej om det er ventetiden værd i forhold til at lave et skøn, et gæt eller antage noget.

Kan vi få adgang til et detaljeret regnskab?

Nej – der er de oplysninger I finder her og andre steder, der er offentlig tilgængelige.

Hvordan ser din bil ud?

Bilen er en reklamesøjle for både event- og håndværkerdelen Handywoman og for webshoppen Handywomanshop.

Kan vi få modellen med fragt én gang til?

Kunden betaler altid fragt – medmindre kunden vælger afhentning.

0-5 kg koster kr. 49,-

5-10 kg koster kr. 62,-

+10 kg koster kr. 99,-

Hvilket system er jeres webshop?

Hjemmesiden er en bygget i WordPress og shopdelen styres gennem WooCommerce.

Hvornår startede du op?

Handywoman startede tilbage i 2015 med håndværkerydelser.

I 2016 startede eventdelen.

Webshoppen Handywomanshop.dk gik live i november 2020.

Hvilke omkostninger har du, når du afholder kurser?

Ikke de store. Når det er på min egen matrikel er der udgifter til materialer på ca. 100 kr. Så er der lidt til kaffe og vand. Men lokalet er mit eget, så det er der ingen udgifter til.

Når jeg holder kurser andre steder i landet, er der de samme udgifter til materialer og kaffe. Dertil kommer udgifter til transport herunder brændstof. Jeg benytter om muligt gratis lokaler, men når det ikke kan lade sig gøre, finder jeg billige lokaler til omtrent 500 kr.

Fremadrettet vil jeg bruge min nye lastbil til at afholde kurserne i, så udgifterne til lokaler forsvinder. Men så vil der være noget afskrivning af lastbilen til gengæld.

I forhold til markedsføring har jeg samle set brugt i omegnen af 4.000 kr de sidste 5 år på at promovere mine kurser.

Hvorfor er salget dykket den siden oktober?

Den første oktober modtog jeg prisstigninger fra min leverandør. Jeg har effektueret dem med det samme, så jeg kan opretholde min avance. Mange af mine konkurrenter har ikke implementeret prisstigningerne, og det betyder, at jeg prismæssigt lige nu her i starten af november ligger højere end dem.

Hvilke keywords der er blevet brugt ved Google Ads?

De annoncer jeg kører kaldes shoppingannoncer. Shoppingannoncer målrettes via optimering af produktnavne og -beskrivelser. Derfra udelukkes søgeord man ikke ønsker.

Vil I vide mere om Google Shoppingannoncer, så kig på denne artikel – især starten og slutningen (midten er ret teknisk): https://obsidian.dk/google-shopping-guide/

Hvad er dit mål og din vision?

Mit mål er at være kvindernes foretrukne leverandør indenfor alt til hus og have – men også et sted de kan søge rådgivning og tips og tricks, forklaret af en kvinde.

Visionen er at inspirere kvinder til, at de også sagtens kan – på lige fod med mændene.

Missionen er at ”male landet pink”, og få flere kvinder til at klare GDS (Gør Det Selv)-projekter i eget hjem.

Hvad er dine styrker og svagheder?

Jeg er initiativrig og god til at få ting ført ud i livet – der er ikke langt fra tanke til handling. Jeg favner bredt med min viden, og er hurtig til at lære nyt, hvor det er nødvendigt. Jeg har en god økonomisk forståelse, og får konstant nye idér til udvikling af min forretning. Jeg har en rigtig god forståelse af min målgruppe og ved lige præcis hvordan mit koncept skal blive en succes – jeg har bare brug for flere kloge hoveder til at få det eksekveret. Mine svagheder er, at jeg ikke har stor viden om digital handel.

Hvilken målgruppe retter din forretning/dit produkt sig til?

Forretningen målretter sig primært til kvinder (og mænd der ikke skræmmes af farven 😀), men produkterne er for alle GDS(Gør Det Selv)/hus-og havefolk.

Har du en eksisterende kundekreds og kan du beskrive den?

Min eksisterende kundekreds består af mine loyale ”håndværker-kunder”, tidligere deltagere på mine kurser, tilmeldte til mit nyhedsbrev og nuværende og tilbagevendende kunder i webshoppen.