2021 – Video

Interview med

Handywomanshop.dk

I videoerne, der kommer her på siden, møder du Jeanne, som er Handywoman. Hør hende fortælle omkring, hvordan hun kom i gang, ambitionerne for shoppen, kunderne og meget mere.

Videoerne er ved at blive færdigredigeret, og bliver tilgængelige så hurtigt som muligt.

 

Videoerne kan bruges som baggrundsmateriale til elevernes analyse.

 

Tip: Brug notatarket til at holde styr på hvilke informationer du får i de forskellige videoer. Hent notatarket her.

Om Handywomanshop

Her får du hele baggrundshistorien om Handywomanshop – hvorfor startede webshoppen, og hvorfor er det hele pink?

Produkter 

Hvordan er samarbejdet med leverandøren, hvilken kvalitet er produkterne i og hvad er historien om det lyserøde værktøjssæt?

Webshoppen

Hør hvordan de 3.500 produkter bliver opdateret i webshoppen, hvilke produkter der er sjove at sælge, hvad planerne for indholdet er og hvordan Handywomanshop skal skille sig ud fra mængden.

Markedsføring

Hvilke medier og kanaler bruger Handywomanshop i sin markedsføring? Hvilken type af indhold bliver der brugt, og hvad er responsen?

Konkurrenter

Hvordan ser landskabet ud for Handywomanshops marked? Hvilke konkurrenter er der, og hvad er ambitionen for, hvor kunderejsen skal starte for kunder, der handler hos Handywomanshop.

Økonomi

Hør hvordan økonomien hænger sammen i virksomheden. Hvilken avance er derpå produkterne, og hvordan forsendelse og lagerføring fungerer. Hør også hvilke faste omkostninger, der er i virksomheden.

Målgruppen

Hvem målretter Handywomanshop sig til, og hvem handler egentlig på shoppen? Hvilke udfordringer er der ved at lave en værktøjsshop henvendt til kvinder?

Udfordringer

Hvordan kan den online omsætning øges i Handywomanshop?