2019 – Video

Interview med

Fishing Gear

Nedenfor finder du 9 videoer, hvor du møder Claus Hingeberg. Claus er ejeren af Fishing Gear, og han fortæller her i detaljer om sin virksomhed. Brug videoerne som baggrundsmateriale til jeres analyse.

Fif: Brug notatarket til at holde styr på hvilke informationer du får i de forskellige videoer. Hent notatarket her.

Om Fishing Gear

Her får du hele baggrundshistorien om Aarhus Fishing Gear. Hvordan blev Stef’s Fluebinding til en online butik, hvilke typer af fiskeri kan du købe til, hvem er manden bag butikken og mange andre spørgsmål kan du få svar på her.

Produktet

Hør om hvilke typer af produkter der sælges på fishinggear.dk, og hvilke fordele og ulemper der er ved at sælge de forskellige produkter indenfor de forskellige kategorier.

Kunderne

Få et indblik i hvilke kundetyper Fishing Gear har. Både online og i den fysiske butik.

Markedsføring

Fishing Gear har forskellige måder at markedsføre sig på i de forskellige kanaler. Du får et indblik i effekt og strategi bag markedsføringen.

Økonomi

I videoen får du detaljer og mål omkring økonomien i den online del af Fishing Gear.

Indkøb

Du får indsigt i, hvordan varebestilling foregår hos Fishing Gear, og hvilke omkostninger der er forbundet til processen.

Lager og ordrer

Hvor længe ligger en vare på lager, og hvad har det af betydning. Fishing Gear går i dybden med hvilke varer, der kan tåle at ligge længe, og hvordan der arbejdes med præsentation af varer online.

Konkurrencesituationen

Fishing Gear fortæller om sine styrker og svagheder i forhold til sine konkurrenter på markedet.

Udfordringer

Den største udfordring hos Fishing Gear ligger i at vækste online.