2022 – Mere info

Baggrund

…og meget mere

Denne side er til spørgsmål, som I ikke umiddelbart får svar på i videoerne og andre steder. Find bl.a. svar fra virksomheden på jeres spørgsmål, få et indblik i hvad der kendetegner produkterne der bliver solgt, ord- og begrebsforklaringer.

Hvad er en keramisk grill?

Se den korte video, hvor du får svar på, hvad en keramisk kamado grill er. Bonusinfo: Der er også trækul i vidoen.

Hvad er en pillegrill? (Video)

Se den korte video, hvor en pillegrill bliver præsenteret.

De der reservedele...

Salg af reservedele er en stor del af forretningen hos TBS Grillshop. Se den korte video, hvor der bliver vist et par dele frem fra lageret.

Tilbehøret til kunderne

Se den korte video om tilbehøret i TBS Grillshop. For det fulde overblik over hvilket tilbehør der sælges i forretningen, så tjek hjemmesiden.

Røgning? Hvad er det?

Helt simpelt sagt handler røgning blot om at udnytte røg fra ulmende træ til at gøre kød, fisk og oste mere holdbare og velsmagende.

Røgning er nok den ældste kendte form for konservering af fødevarer. Når der har været for meget kød efter jagt eller rigelig fangst af fisk, har vores fjerne forfædre hængt fødevarer til tørre i hytter og i huler og opdaget, at bålets røg havde en gavnlig effekt på holdbarhed og smag. Senere blev røgning kombineret med saltning.

I vores moderne liv giver vi især madvarerne røg, fordi det smager godt. (Kilde: https://samvirke.dk/artikler/roegning-af-foedevarer-det-her-skal-du-vide)

Når man røger, skal temperaturen ikke være for høj – modsat grillning der foregår ved meget høj varme – og derfor spiller den udendørs temperatur også en rolle. Det er det, Michael Toftelund mener, når han siger, at der er en sæson fra september til april til røgning.

Og pølsemageri?

Det ligger lidt i ordet – at lave pølser. Vi kender dem fra køledisken – spegepølse, chorizo, medister, sucuk, frankfurtere mm. Med det rette udstyr (som TBS Grillshop sælger) er det også muligt at lave pølser derhjemme.

Hvad er Smartweb?

Smartweb er en webshopløsning udbudt af danske Dandomain. Det er herindefra at hjemmesiden bliver styret med produkttekst, billeder, kategorier, hjemmesiden og meget mere.

Læs mere om Smartweb her: https://www.smartweb.dk/

Du kan også prøve systemet gratis – det kan give dig en idé om, hvad det er TBS Grillshop arbejder med til dagligt. Brug det fx til dit løsningsforslag hvis du arbejder med SEO.

ROAS

ROAS står for Return on Ad Spend, og er en måde at måle effekten af din markedsføring på. Mål ROAS er den gennemsnitlige konverteringsværdi, som du ønsker at opnå for hver krone, du bruger på annoncer. Har du eksempelvis brugt 100 kr. på annoncer og igennem disse omsat for 1000 kr. har du en ROAS på 1000%.

ROAS er en rigtig effektiv måde, kvantitativt at evaluere ydelsen af annoncekampagner og til at evaluere hvordan de bidrager til en virksomheds bundlinje. Kombineret med kunde livstidsværdier, kan indsigter fra ROAS bruges til at lave fremtidige budgetter, strategi og overordnede marketingbeslutninger.

Sådan udregnes ROAS

Total omsætning fra annoncekampagne / Omkostninger = ROAS

Hvis vi tager et eksempel hvor en virksomhed bruger 4.000 kr. på en kampagne på en måned. I samme måned har kampagnen omsat for 20.000 kr. Her er opnået en ratio på 5 til 1 eller 500%.

Omsætning: 20.000 kr.

Roas = 5 eller 5:1 (500%)

Udgifter: 4.000 kr.

For hver kr. der bruges på markedsføring på denne kampagne, genereres derfor 5 kr. til virksomheden.

Kilde: https://www.henrik-bondtofte.dk/ordbog/roas/

Spørgsmål til TBS Grillshop

 

Det er ikke tilladt for dig at kontakte TBS Grillshop, imens I arbejder på projektet. Men har du spørgsmål til virksomheden, som du ikke kan finde svar på her på sitet, så er der alligevel mulighed for at få svar.

Få din underviser til at sende spørgsmålet til denne mail. Herfra bliver det sendt videre til TBS Grillshop, som (måske) vil svare, og det vil efterfølgende blive offentliggjort her.

Forbehold:

Det er ikke sikkert, at der vil blive svaret på dit spørgsmål. Muligvis er det et svar, der er hemmeligt, eller også findes der ganske enkelt ikke et svar. Spørgsmålet vil dog under alle omstændigheder blive offentliggjort, men svaret vil stå som ‘Intet svar’.

Svartiden vil typisk være 24 timer, så overvej om det er ventetiden værd i forhold til at lave et skøn, et gæt eller antage noget.

Kan vi få adgang til et detaljeret regnskab?

Nej – der er de oplysninger I finder her og andre steder, der er offentlig tilgængelige.

Hvilket bureau benytter I?

Vi bruger et bureau der hedder W360. Det samarbejde er vi glade for.

De har en pris på 800 kr/time + moms. I kan se deres ydelser her: https://w360.dk/