EcomTrainer

Kender du

EcomTrainer?

EcomTrainer er udviklet til at give dine eleverne en forståelse for, hvordan man rent praktisk arbejder i forskellige digitale værktøjer.

Digitalt træningslokale til dine elever

Ecomtrainer er et online træningsunivers udviklet af Videnscenter for Digital Handel, hvor undervisere og elever b.la. kan træne praksisnære digitale færdigheder indenfor:

  • Facebook – viser hvordan eleverne opretter en professionel Facebookside, og hvordan annoncer administreres.
  • Canva – grafisk værktøj til at designe opslag, banner og lign.
  • Woomio – et søgningsværktøj til Instagram til at finde den rette influencer. Dette værktøj kan med fordel kobles til segmentering og målgruppevalg.
  • GoogleAds – giver forståelse og overblik for annoncering. Der kan med fordel skabes kobling til virksomhedsøkonomi, IT og dansk.

EcomTrainer er værktøjsbåret

Hvert værktøj I EcomTrainer består af :

  1. Videointroduktion
  2. Mindre stimulatingsopgave hvor elever kan sikre, at han/hun har forstået introduktionsvideoen
  3. Vejledning og link til, hvordan eleven kan komme påbegynde træningen.

Praksisnære løsningsforslag

Eleverne kan anvende et eller flere værktøjer fra EcomTrainer I deres praksisnære løsningsforslag. Hvis eleverne anvender EcomTrainer, kan de tage screendumbs af løsningen og indsætte i det materiale, som de afleverer.

Det er IKKE et krav, at de studerende SKAL anvende EcomTrainer i deres løsningsforslag.

Hold materialet hemmeligt

Vigtigt: Det er vigtigt, at elevernes materiale IKKE offentliggøres. Hvis en elev fx vælger at oprette en Facebookannonce, skal siden/opslaget skjules, så Handywomanshops kunder ikke vildledes. Underviseren skal tydeliggøre, at eleverne arbejder med en eksisterende virksomhed.

Adgang til EcomTrainer

Alle elever og undervisere med UNIlogin kan gratis tilgå Ecomtrainer, hvis din skole har underskrevet databehandler- og brugsaftalen. Kan du ikke få adgang, kontakt Flemming Jessen på mail flmj@digitalhandel.dk  eller telefon 2541 3611.

Tag mig til EcomTrainer