2020 – Eksempel på disposition

Hvad er en disposition?

En disposition er en oversigt over fx en opgave. Når man arbejder med en større opgave, er det en god ide at lave en disposition, fordi den giver overblik over opgaven og hjælper en med at holde fokus.

Det er altså lidt som en indholdsfortegnelse, som man laver til sig selv i starten af arbejdet.

 

En disposition vil typisk vise, hvilke vigtige punkter, man skal have med i sin opgave. Det kunne fx være hvilke overskrifter/hovedafsnit skal opgaven have – og hvilke vigtige indholdsdele skal de enkelte afsnit indeholde.

Disposition til EUXBizCup

I EUXBizCup skal I lave en disposition til jeres videopræsentation, for at sikre, at I får det hele med, men også for at jeres underviser kan guide jer i forhold til, om I er på rette vej inden I går i gang med at filme.

 

Herunder kan I se et eksempel på, hvordan en disposition for EUXBizCup kunne se ud. Eksemplet er fra 2019, hvor virksomheden var Fishinggear.dk. Opgaven lignede den I skal lave – og kan derfor bruges som inspiration.

 

Husk jeres disposition skal have samme form, altså udfyldes i skabelonen, mens jeres indhold kan være helt anderledes, hvis I har valgt en anden vinkel.

I kan også downloade en PDF-fil med eksemplet på en disposition her: